Farmel gebruikt cookies voor optimale prestaties van de website. Lees er meer over in onze Privacy Policy.

FARMEL.NL  ONDERNEMEN MET BOERENVERSTAND

header biozuivel

Een aantal jaren geleden is Farmel zich gaan richten op de biologische melkveesector. Farmel begreep dat er vraag was naar een betrouwbare en flexibele partij die in kon spelen op de wensen en behoeften van de biologische melkveesector. Doordat Farmel geen eigen productielocatie heeft is het mogelijk om de melk om meerdere plekken af te zetten. Hiermee wordt de flexibiliteit van Farmel gekenmerkt. Deze productielocaties maken er unieke producten van die zich bewezen hebben in de markt. Hierdoor wordt

De biologische melk die door Farmel wordt ingezameld, wordt o.a. verwerkt in de producten van zuivelonderneming Ausnutria. Ausnutria is actief in de business-to-business markt met haar merk Verla. Verla is een busines-to-business merk voor biologische melkpoeders, room en boter en wordt wereldwijd verkocht. Verla is een authentiek zuivelproduct dat wordt gekenmerkt door zijn pure en zachte smaak.

Daarnaast wordt de biologische melk van Farmel door Ausnutria verwerkt in de biologische kindervoeding onder haar merk Neolac Biologisch. Neolac Biologisch is een modern geformuleerde kindervoeding. De enige biologische kindervoeding gemaakt van uitsluitend Nederlandse melk. Samen met Farmel streeft Ausnutria naar de hoogst haalbare kwaliteit melk.de betrouwbaarheid extra versterkt.

De biologische kindervoeding van Neolac Biologisch is verkrijgbaar in drie varianten, afgestemd op de leeftijd van baby’s. Zo is bijvoorbeeld Neolac Biologisch 2  Opvolgmelk geschikt voor baby’s van 6 tot 12 maanden, en is Neolac Biologisch 3 Peutermelk geschikt voor peuters vanaf 12 maanden. Kijk voor meer informatie op neolac.nl.

Bent u benieuwd naar de producten waar onze biologische melkpoeders verwerkt worden? Klik dan op onderstaande afbeeldingen.

Verla whole

 

Biologische volle melkpoeder

Verla Skimmed

 

Biologische magere melkpoeder

Neolac Stage 2

 

Biologische opvolgmelk 2

Neolac Stage 3

 

Biologische opvolgmelk 3

Butter

 

Biologische boter

Verla Cream

 

Biologische room

Verla Positief

  

Logo Neolac web