Farmel gebruikt cookies voor optimale prestaties van de website. Lees er meer over in onze Privacy Policy.

FARMEL.NL  ONDERNEMEN MET BOERENVERSTAND

header zuivel

Zeker in zuivel

Als leverancier van rauwe melk en zuivelproducten staat bij Farmel betrouwbaarheid, zekerheid en flexibiliteit voorop. Wij leveren niet alleen reguliere en biologische melk van koeien, maar ook van geiten. Via een grote groep eigen melkveehouders uit Nederland en België koopt u de melk bij ons direct van de bron. Als Farmel kennen wij onze melkveehouders door en door en staan dus garant voor een optimale productkwaliteit en tracking & tracing.

Het grote en stabiele melkvolume van onze melkveehouders stelt ons in staat flexibel in te spelen op uw wensen. Via een uitgebreid netwerk in Nederland en andere landen in de Europese Unie vertrouwen diverse zuivelverwerkers met lange termijnovereenkomsten volledig op de melkaanvoer van Farmel. Om u op maat van dienst te kunnen zijn, kunnen wij naast rauwe melk ook halffabricaten als room, magere melk, magere melkconcentraat en weiconcentraat leveren.

Zaken doen met Farmel is eenvoudig. Wij gaan graag een langdurige en duurzame relatie aan en sluiten veel contracten voor langere tijd af. Vanzelfsprekend is ook de logistiek en service bij ons in goede handen. Wij staan 24 uur per dag tot uw beschikking.

CONTACT

 

    Logo QLIP 150x150         Logo SKAL 150x150     GMP logo transparant